Hankintailmoitusten seurantapalvelu


Tiesitkö, että julkisten hankintojen piirissä liikkuu Suomessa noin 20 miljardin euron rahavirrat vuosittain? Ota tämä virta haltuun Creditassa. Credita on tarjoajan paras työväline tarjouspyyntöjen seuraamiseen.


Hankintailmoitusten seurantapalvelun avulla voit tilata sähköpostiisi kotimaiset hankintailmoitukset (HILMA) ja kansainväliset hankintailmoitukset (TED) valitsemiltasi toimialoilta ja valitsemistasi maista. Palvelun avulla säästät työaikaa: sinun ei tarvitse selailla ilmoituksia päivittäin tai viikoittain, vaan saat automaattisesti sähköpostiisi tiedon juuri sinua kiinnostavista hankintailmoituksista. Voit tilata seurannan myös RSS syötteenä.

Personoinnin voit tehdä kahdella tapaa tai käyttää näiden yhdistelmiä.

 

Vaihtoehto 1. Toimialakohtainen seurantapalvelu tekee seurannasta helppoa

Creditassa on käytössä Creditan toimituksen kehittämä toimialajaottelu. Toimialajaottelun avulla voit seurata juuri sinua kiinnostavia hankintailmoituksia pohtimatta mihin CPV luokkaan ne kuuluvat tai miten hankintayksikkö on ne nimennyt. Valitset vain oman toimialasi ja jäät odottamaan tarjouspyyntöjä.

Toimialajaottelu perustuu CPV-koodeihin, jotka hankintayksiköt liittävät hankintailmoitukseen. Toimialajaottelun tarkoitus on tehdä seurantapalvelun personointi helpoksi ja vaivattomaksi, sillä CPV-koodeja on yli 10 000.

Toimialakohtaisen seurannan voit tilata sekä sähköpostiisi, että personoituna RSS syötteenä. Jos tilaat ilmoitukset sähköpostiin saat joka aamu koosteen oman alasi uusista hankintailmoituksista.

 

Vaihtoehto 2. Tallennettu haku mahdollistaa pitkälle viedyn seurantapalvelun personoinnin

Mikäli toimialojemme tarkkuus ei ole riittävä tarpeisiisi voit myös luoda omia ilmoitusvahteja käyttämällä tallennettua hakua. Tämän työkalun avulla voit tehdä hyvinkin yksityiskohtaisia hankintavahteja. Huomaathan, että myös toimialamme ovat mukana hakuehdoissa, joten voit ottaa ne pohjaksi ja rajata niitä haluamillasi kriteereillä (esim. jos tahdot rajata jälki-ilmoitukset pois seurannasta).

Tallennetun haun luot kätevästi suoraan tarkennetun haun lomakkeesta valitsemalla tallenna hakuehdot. Voit lisätä hakuehdot suoraan seurantaan valitsemalla lähetä hakutulokset sähköpostiini.

Tallennettuun hakuihin perustuvat ilmoitusvahdit lähettävät päivittäin sähköpostiisi koonnin uusista ilmoituksista, jotka sopivat hakuehtoihisi. Voit luoda tallennettuha hakuja haluamasi määrän, mutta seurantaan niitä voi liittää kerrallaan viisi.

HUOM! Sekä toimialakohtainen, että tallennettuihin hakuihin perustuva seuranta tulevat samaan sähköpostiin.

 


.