Ohjeet


Ohjeiset esittelyvideot auttavat sinua pääsemään alkuun uuden Creditan käyttäjänä


Käyttöliittymä

Uusi helppokäyttöinen käyttöliittymä sisältää lukuisia tiedon etsimistä ja käsittelyä tehostavia aputoimintoja, kuten sisällön selailua helpottavan työkalurivin.


Tallennettu haku

Jatkossa voit tallentaa hankintailmoitusten tarkennetut hakuehtosi. Voit myös tehdä tallennetusta hausta ilmoitusvahdin seurantapalveluusi. Tämä ilmoitusvahti tulee samaan sähköpostiin normaalin toimialakohtaisen seurantapalvelun kanssa ja hakusi näkyy siellä omana toimialanaan. Tämä mahdollistaa entistä personoidumman seurantapalvelun vaativille käyttäjille.


Muistilista

Voit tallentaa muistilistalle hankintailmoituksia, virallisen lehden ilmoituksia, ted-ilmoituksia, uutisia, sekä tietopalvelun materiaaleja. Voit myös tehdä muistilistaasi merkintöjä näiden dokumenttien kohdalle.


Oma Credita

Oma Credita on paikka josta löydät kaiken omaan Creditatiliisi liittyvän. Oma Credita sisältää seuraavat osiot: muistilista, tallennetut haut, seurantapalvelun personointi ja käyttäjätiedot (yhteystiedot, tilaukset, käyttäjätunnukset). Muistilistaa ja tallennettuja hakuja voi selailla myös koko ajan mukana kulkevalla oma credita palkilla.


Seurantapalvelu

Tietopalvelu

Hankintatietopalvelu osioon on koottu Creditan, julkisiin hankintoihin liittyvä, jatkuvasti päivittyvä tausta-aineisto. Tietopalvelu osio sisältää siis ratkaisupalstan vastaukset, asiantuntija-artikkelit, tarjoajan oppaan, hankintasanaston, sekä julkisten hankintojen lainsäädännön ja oikeuskäytännön.

Kaikkiin tietopalvelun sisältöihin voi kohdistaa hakuja.Jos siis haluat tietää vaikka optioiden käytöstä hankinnoissa valitset pikahausta haun kohdistumaan tietopalveluun ja kirjoitat hakusanan optio. Tämän jälkeen saat listauksen kaikista optiovuosia käsittelevistä ratkaisupalstan vastauksista, oikeustapauksista, sekä hankintasanaston määritelmän optiovuodelle. Hakuja voi myös halutessaan rajata kohdistumaan vain haluamaansa sisältöön tietopalvelun sisällä (esim oikeuskäytäntöön tai ratkaisupalstaan).

Tulemme kehittämään tätä osiota eteenpäin tulevina vuosina.

Uutiset

Creditan uutispalvelu on uudessa Creditassa jaettu kahteen osaan. Hankintauutiset sisältää julkisiin hankintoihin liittyvät uutiset ja lakiuutiset sisältää muut uutisaiheet. Lakiuutiset ovat Edilex toimituksen tuotantoa. Hankintauutisia tuottaa jatkossa sekä Edilexin, että Creditan toimitus.

Muista minut

Valitsemalla kirjautuessasi muista minut, Credita muistaa kirjautumisesi käyttämälläsi koneella, eikä sinun tarvitse kirjautua uudestaan joka aamu. Ominaisuus edellyttää evästeiden sallimista.